ATELIERUL DE CREATIE

Dezvoltarea umană înseamnă îmbunătăţirea condiţiei umane astfel încât oamenii să simtă că trăiesc și că valorizează viața. Pentru a reuşi, o persoană are nevoie atât de resurse cât şi de abilitatea de a le folosi. Unii oameni îşi direcționează viața către resurse exterioare și caută securitate materială, confort şi poziţie socială. Alți oameni se focalizează pe dezvoltarea competenţelor și astfel câștigul financiar și recunoașterea profesională sunt considerate ca expresii ale maturității.

Există însă și momente în care toate aceste achiziții exterioare par a nu mai fi suficiente pentru a creea un sentiment de satisfacție interioară a vieții trăite. Este momentul în care oamenii iși direcționează interesul către resursele interioare și atunci, maturitatea psihologică devine principalul obiectiv al vieţii.

Tuturor ne este clar ce înseamnă o viaţă confortabilă social, dar când vorbim despre maturitate psihologică apare confuzia. Creşterea psihologică se referă la capacitatea de realizare a potenţialului personal şi conduce spre maturitate, spre a deveni o persoană cu propriile aspiraţii, gânduri, opinii, credinţe, valori, sentimente, drepturi şi libertăţi.

Proiectele S-CONCEPT iţi oferă cadrul necesar pentru actualizarea conceptului de sine și pentru dobândirea maturității psihologice!

Proiectele S-CONCEPT :

conduc la înţelegere şi conştientizare de sine şi pot facilita schimbări semnificative în viaţa unei persoane;

generează emoţii pozitive şi recompense interioare;

în timpul participării te poţi simţi “una cu universul”, poți simți că trăiești cu adevărat!

Numele (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Proiect

Locatie

Cum ati aflat de noi